piatok 17. februára 2012

Kontaktné šošovky pre astigmatizmus - Biofinity Toric

Na trh sa teraz uvádzajú najnovšie kontaktné šošovky pre korekciu astigmatizmu od firmy CooperVision - Biofinity Toric. Ich hlavnou prednosťou je materiál použitý aj u Biofinity , prepájajúci prirodzenú vlhkosť materiálu s vysokou priepustnosťou kyslíka, a tiež patentovaná torická konštrukcie.
Kontaktné šošovky Biofinity svojim nositeľom ponúkajú vďaka svojim vlastnostiam komfortné nosenie s možným prenocovaním v šošovkách a zároveň technické plusy: vydarený dizajn šošovky pre jemné usadenie na oko spolu s vysokou optickou kvalitou pre dobré videnie.


Prepojenie pohodlie a zdravie

Materiál značky Biofinity ™ je najnovšie vyvinutý materiál pre výrobu šošoviek, tzv silikón-hydrogél 3. generácie, ktorý ako prvý z novších materiálov dokáže vhodne vyvážene prepojiť hydrogélové zložku, vážiace na seba vodu pre vyššie pohodlie nosenia, a silikón s vyššou priepustnosťou kyslíka k oku pre zdravšie vyzerajúce oči.



Vyšší komfort

Vysoký obsah vody v šošovke priaznivo ovplyvňuje chovanie materiálu - Biofinity ™ sú prirodzene zmáčavé, tzn., Že šošovka je ľahko obtekaná slznú vrstvou, ktorá vytvára stabilný hladký a vlhký povrch a šošovka je tak pohodlná počas celého dňa a noci. Navyše sa týmto minimalizuje množstvo usadenín na šošovke. Obsah vody tiež robí Biofinity viac pružné, čo prispieva k ešte vyššiemu komfortu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára